binnenkort online

Een appartement op Ibiza met fenomenaal uitzicht! Het gehele interieur is uitgezocht en op elkaar afgestemd. Fijne natuurlijke materialen en een licht naturel kleuren pallet met een touch of glamour, helemaal passend bij de breezy en comfortable summers of Ibiza. Alle interieurelementen staan klaar voor transport want op dit moment wordt er nog hard gewerkt. Om nog meer van het uitzicht te kunnen genieten wordt het appartement nu verbouwd waarbij de dichte keuken wordt open gebroken en er plaats wordt gemaakt voor een open keuken variant met bargedeelte. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

Deze recreatiewoning is inmiddels voorzien van alle denkbare gemakken. De klant wilde heel graag haar “kabouter-huisje” transformeren naar een volwassen woonhuis. Een hele uitdaging gezien de oppervlakte van de woning waarbij uitbouwen of het plaatsen van dakkapellen om ruimte te winnen ondenkbaar was. Door een totaal nieuwe interieur indeling, inclusief licht- en elektriciteitsplan, te maken, waarbij de trap als enige een vast gegeven was, is het gelukt om de woning binnen dezelfde afmetingen een ruim karakter te geven. Er zijn stoere en robuuste materialen, als staal en barnwood toegepast maar ook het fijngevoelige HiMacs voor het maatwerk sanitair. De meubelen en verlichting zijn van behoorlijk formaat en zorgen ervoor dat het geheel je omarmt als een warme-grote-mensen-jas. Binnenkort komen er meer foto’s van het eindresultaat online. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

De wijk Oog in Al in Utrecht heeft veel kenmerken waarbij je de stad meer als een dorp ervaart. Autoluwe straten met bomen en binnen loopafstand lagere scholen en winkels en binnen 15 fietsminuten zit je in hartje centrum. De ideale omgeving voor een gezin met 2 kinderen. De jaren ’30 hoekwoning is erg gedateerd en moet in zijn geheel worden gerenoveerd. De toekomstige bewoners wensen een totaal nieuwe indeling en uitgebalanceerd licht- en elektriciteitsplan. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

De hulpvraag van de bewoners was eigenlijk niet meer dan; welke kleur moet er op de wanden en welke raambekleding moeten we kopen? Echter tijdens het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat ze eenheid, sfeer en rust misten in hun interieur. Door andere verlichting te plaatsen, waarbij sfeer en functionaliteit elkaar aanvullen en een ontwerp van een hele wand met nissen op maat te laten maken en hierop de nieuwe kleur te projecteren, hebben we delen van het interieur met elkaar weten te verbinden. In plaats van veel losse interieurelementen in de ruimte te hebben staan wordt er nu een eenheid gevormd en komt de gewenste rust tot stand. Luchtige gordijnen in combinatie met jalouzien met stoer ladderband maken het geheel af. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

Al bij de zoektocht naar het ultieme droomhuis werd ik door de opdrachtgevers betrokken. Meerdere woningen zijn de revue gepasseerd. Wat is er mogelijk met de een of wat is juist de beperking. Uiteindelijk was er een woning die elke keer weer op het lijstje van meneer terug kwam. Een vrijstaand rietgedekt landhuis op de Veluwe met stallen en verschillende bijgebouwen, een heuse hooiberg en heel veel hectare grond. Eigenlijk alles wat de opdrachtgevers voor ogen hadden echter het huis was helemaal af en bijzonder goed onderhouden maar absoluut hun smaak niet. Daarnaast was er geen enkele manier om vanuit de woning een blik op de tuin, bijgebouwen en weidse landerijen te werpen waardoor hun interesse in de woning snel getemperd werd. Ik zag de mogelijkheden en heb ze hetzelfde woonhuis met een totaal andere interieur indeling gepresenteerd. De interesse werd enthousiasme en het hele traject van aankoop, ontwerp, licht- en elektriciteitsplan, kleur- en materiaalgebruik en projectbegeleiding hebben we samen afgelegd. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

Een monumentaal grachtenpand in Gouda waar achter de voorgevel een prachtige salon en living schuil gaat maar waar de sfeer mist die bij het gezin met vier dochters past waardoor deze ruimtes niet worden gebruikt. Ze worden blij van kleur en na mijn presentatie van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is wordt de stap gezet en gaat de aannemer aan de slag. Het concept bestaat uit het toepassen van stijlvolle elementen zoals dubbele stalen taatsdeuren, het deels in beeld houden van een ruwe bakstenen wand, het afbreken van de schouw uit de salon en het herplaatsen ervan in de living, een maatwerk zwevende wand-audio kast in een gedurfde kleur blauw, prachtig behang wat bijna aaibaar aandoet en stoere opbouwspots. De materiaal- en kleurkeuze van de meubelen zijn hierop afgestemd en zorgt voor een prachtig geheel met als resultaat dat de ruimtes nu volop worden gebruikt door familie. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –

Een herenhuis aan het grachtje van een klein dorpje in het midden van Nederland vraagt er om rigoreus gerenoveerd te worden. De bewoners hebben veel gevoel voor sfeer en samen zijn we tot een algeheel conceptueel interieurontwerp, inclusief licht- en elektriciteitsplan, gekomen waarbij er een mooie verdeling van de ruimte is ontstaan. Een woonkeuken waar menig keuken prins en prinses van droomt met een gashaard op het eiland, een grote eettafel en een heerlijk lounge wandbank. Dubbele openslaande deuren leiden naar de living met gashaard en op de verdieping is er een vleugel voor de ouders en een vleugel voor de opgroeiende tienerkinderen. Beiden met eigen badkamers en ruime slaapkamers. Het hele traject inclusief begeleiding van de bouw is inmiddels afgerond. Foto’s komen binnenkort online. – klik op de afbeelding voor een tweede afbeelding –