van droom naar werkelijkheid

UNLIMITED-ID is een zelfstandig bureau voor binnenhuisarchitectuur, interieur- en lichtontwerp, projectbegeleiding en styling.

Ik richt me op het ultieme lijnenspel, het vinden van oplossingen en het optimaliseren van ruimtes en indelingen waarbij de wensen van u het uitgangspunt zijn. Een goed contact met de opdrachtgever zie ik dan ook als het fundament van het definitieve ontwerp. De tijd nemen voor het inventariseren van de persoonlijke situatie, bedrijfsidentiteit, wensen en vooral ook eisen. Wensen en eisen voor nu maar waarbij er ook rekening wordt gehouden met de toekomst. Alleen dan kan er een project gerealiseerd worden waarbij aan alle verwachtingen wordt voldaan.

Het bouwen en verbouwen van nu met materialen die door de jaren heen alleen maar mooier worden. Duurzaam, makkelijk in het gebruik en toch stijlvol. Een huis waarin geleefd mag worden, met een luxe en stijlvolle uitstraling. Een zakelijke omgeving die de visie en identiteit weerspiegelt waar de organisatie voor staat. Bewuste keuzes voor kleur en materiaal maken de beleving van binnen naar buiten compleet. De verwachting dat een woning/bedrijf aan de buitenzijde oproept moet binnen meer dan waar gemaakt worden. Het is een spanning die ontstaat en gerealiseerd is. Het zogenaamde ‘wow’ effect. Een optimale balans en eenheid tussen interieur en architectuur.

 

 

Planning, budget en kwaliteit zijn pijlers waar altijd rekening mee wordt gehouden en vraagt om een flinke dosis creativiteit waarbij ik u graag ontzorg en begeleid. Dit geldt voor het ontwerp van een familiehuis tot directiekantoor, van vakantievilla tot kinderopvang en van B&B appartement tot welke functionele ruimte dan ook.

De opdrachten van UNLIMITED-ID zijn divers van aard. Van aanpassingen in een bestaand interieur tot totaalconcepten. Ieder interieur heeft nu eenmaal z’n specifieke gebruikerseisen. En elke opdrachtgever zijn eigen unieke wensen en behoeften en budget. Voor elke interieurvraagstuk is er een passende oplossing. De wensen en behoeften van de opdrachtgever en de eisen die de ruimte dan wel de verschillende instanties opleggen, vormen àltijd het uitgangspunt voor het ontwerp en de uiteindelijke [manier van] uitvoering.